یک روز در مشهد داشتم میرفتم که دو تا جوان جلوی منو گرفتند یکیشون گفت حاج آقا من از اهل سنتم یک سئوال از شما شیعیان دارم . گفتم بفرمائید من سراپا گوشم ! گفت اگر شهوت به من جوان فشار آورد و بخواهم تن به زنا ندم باید چکار کنم ؟؟!! گفتم عجب !!!! این سئوال رو من باید از شما بپرسم یا شما از من ؟؟!! گفت چطور مگه ؟؟ گفتم مگر شما احترام خلفا تون رو نگاه نمیدارید ؟ گفت چرا ؟ گفتم مگر به قول علمای شما جناب آقای عمر متعه را حرام نکردند ؟؟ با تعجب خندید و گفت اگر بابام هم اینکار رو کرده باشه قبولش ندارم چون با عقل جور در نمیاد گفتم : برو اینرو به علمای خودتون بگید چرا با عقل و فطرت میجنگند
آره دوستان وقتی منافع شخصی پیش میاد بعضی ها دنبال عقل و منطق میروند ولی ای کاش همیشه اینطور بود .
برای کسب اطلاعات بیشتر دنباله ی مطالب را هم بخوانید .
آیا ازدواج متعه مورد قبول و پذیرش بزرگانى از اهل سنت بوده است؟
بلى، از آن جمله:
الف- ابن جریج اموى شیخ بخارى که اهل سنت نسبت به ثقه بودنش اجماع دارند و همه صحاح سته از او حدیث نقل مىکنند، شصت و یا هفتاد و بلکه نود زنِ متعه داشت.
ذهبى مىگوید: «هو أحد الأعلام الثقات .. و هو مجمع على ثقته مع کونه تزوّج نحواً من سبعین امرأة نکاح متعة کان یرى الرخصة فی ذلک و کان فقیه أهل مکة فی زمانه». (1)
«ابن جریج یکى از عالمان مورد وثوق و وثاقت او مورد اتفاق اهل سنت است. ضمن اینکه او هفتاد زن متعه- نکاح موقت داشت. نظر او رخصت و جواز نکاح موقت بود. او فقیه اهل مکه در زمان خود بود.»
ب- بزرگان صحابه، چون عبداللّه بن عباس، جابر بن عبداللّه انصارى، عمرانبن حصین، ابو سعید خدرى وامیر مؤمنان على (ع)، این عمل را جایز مىدانستند.
ج- خود عمربن خطاب با صراحت مىگوید: «کانتا عَلى عهد رسولاللّه و أنا احَرِّمهما وَ اعاقب علیهما».
«دو چیز در زمان پیامبر (ص) حلال بوده ولى من آن را تحریم و بر آن تعیین عقوبت مىکنم».
چنانکه قوشچى در شرح تجرید، صفحه 484، این جمله را از او آورده و تحلیل و توجیه شگفتى کرده است!
د- در تاریخ طبرى ج 2، ص 579. آمده است که این نهى از عمر بوده و عمران بن سواده بر او وارد شده و ناراحتى و اعتراض مردم به عمر درباره منع از متعه و چند خبر دیگر را به آگاهى او رسانده است.
ه خ خود عمربن خطاب در هیچ موردى اشاره به این معنا ندارد که پیامبر (ص) منع و یا نهى و یا تحریم کرده است، بلکه مىگوید: «أَنَا احَرِّمُهُما ...».
و- تنها روایتى- به تعبیر آنان صحیحه که به آن استناد مىکنند که پیامبر (ص) متعه را تحریم کرده، همان حدیث سبره است و او اصلًا معروف و شناخته شده نیست و در هیچ کتاب رجالى- خارج از روایتى که نقل کرده سخنى از او به میان نیاورده اند.
1. میزان الاعتدال، ج 2، ص 659؛ تهذیب التهذیب، ج 6، ص 360