پایتخت معنوی جهان اسلام

پایتخت معنوی جهان اسلام

سامانه فیش های تبلیغی ما
پایتخت معنوی جهان اسلام

پایتخت معنوی جهان اسلام

سامانه فیش های تبلیغی ما

تمثیلی درباره الگو بودن حضرت محمد صلی الله علیه و آله

تمثیلی درباره الگو بودن حضرت محمد صلی الله علیه و آله


این سبزی ها و حبوبات خیلی بخیل هستند ، هیچ کدام از آنها حاضر نیستند ، طعم خودشان را به دیگری بدهند ، مگر اینکه پای آب و آتش در میان باشد ، آن  وقت نسبت به هم بخشنده می شوند ، سبزی ها طعم خودشان را به حبوبات و حبوبات هم طعم خودشان را به سبزیجات می دهند ، انسانها هم همین طور هستند ، بخیل ، ممسک و اهل گذشت نیستند ، مگر اینکه پای آب حیات که ، پیامبر (ص) و عشق و ارادت او که حکم آتش را دارد ، در میان باشد ، اینجاست که ، نسبت به هم ، کریم و سخی و بخشنده می شوند ، در جمعی که ، پیامبر (ص) قرار داشت ، یبقرون کمیر یرحمون صغیر ... کوچکترها به بزرگترها ، حرمت می نهادند ، ارزش قائل بودند ، بزرگترها هم نیست به کوچکترها ، رحم و عطوفت داشتند ، در جامعه ای که پیامبر (ص) باشد ، گذشت و بخشش و مروت وجوانمردی است.

 

ماخذ: حجت الاسلام رنجبر   

تمثیلی درباره اولین شرط مبلغ

تمثیلی درباره اولین شرط مبلغ       

     

مگر کسی می تواند پیامی را به مردم برساند، بدون آنکه خودش آن پیام را شناخته و درک کرده باشد؟ این مثل این است که بگوییم یک نفر مرجع تقلید باشد، اما فقه نخوانده باشد. چطور می شود که کسی مرجع تقلید باشد و بخواهد بر اساس فقه فتوا بدهد و فقه نخوانده باشد و یا مثل این است که یک نفر می خواهد طبیب باشد، اما پزشکی نخوانده باشد. از اینجا معلوم می شود که برای یک نفر مبلّغ تا چه اندازه وسعت اطلاعات علمی و شناخت اسلام، آن هم به صورت یک مکتب لازم است. اسلام خودش یک مکتب است، یک اندام است، یک مجموعه هماهنگ است؛ یعنی، تک تک شناختی هم فایده ندارد، باید همه را در آن اندام و ترکیبی که وجود دارد بشناسیم. ارزیابی ما در باره مسائل اسلامی باید درست باشد، برای یک اندام، یک عضو به تنهایی ارزش ندارد.  در انسان، دست، پا، بینی، چشم، گوش و اعضای درونی؛ مثل: معده، روده، قلب و مغز هر کدام، یک عضو هستند، ولی آیا ارزش این اعضا در این اندام با اینکه همه لازم و واجب هستند یک جور است؟ آیا اگر لازم شد یک عضو را فدای دیگری بکنیم، کدام عضو را فدای عضو دیگر می کنیم؟ آیا اگر لازم شد،  قلب را فدای دست می کنیم، یا دست را فدای قلب؟ معلوم است که دست را فدای قلب می کنیم، چون آدم بدون دست می تواند زنده بماند، ولی بدون قلب نمی تواند، بدون کبد یا بدون مغز و اعصاب نمی تواند زنده بماند. اسلام هم این گونه است، که این خودش بخشی است به نام اهم و مهم.

ماخذ: تمثیلات و تشبیهات در آثار شهید مطهری – ع - صفحه: 202

 

آسیب و مشکل بزرگ مبلغان

عده ای هستند که گواهینامه نگرفته میخان سوار ماشین بشن و رانندگی کنن و عده ای هستند رشته ی پزشکی نخونده نسخه می پیچن  امروزه متاسفانه عده ای هستند که یک کلاس درس نوخوندن و قرآن رو از رو غلط میخونن ولی در مسائل دینی چنان اظهار نظر میکنند که در هیچ عقلی نمیگنجد و به شدت روحانی ستیز هستند چرا که به این باورند  دکونشون بسته میشه !!!!

و متاسفانه برخی مبلغین عزیز ما هم به این افراد بال و پر میدن که این بدتر از همه هست تقلید عالم از جاهل و این دقیقا بزگترین مشکل جامعه ما هست .